Alkalmazott masszázs fajtáim

Kérlek válaszd ki a széles masszázsfajtáim közül a Te igényednek megfelelőt!

Svéd masszázs

Öt fő fogást tartalmaz: simítás, dörzsölés, gyúrás, ütögetés, rezegtetés. A simítás-dörzsölés kedvezően hat a bőr vérellátására és egyúttal előkészíti a mélyebb szöveteket érintő gyúrást és ütögetést, a rezegtetés pedig lazít. Egyénre szabott a fogások erőssége és az aromaanyagok kiválasztása is. Frissítő, kondicionáló, nyugtató, keringés-és közérzet javító hatású.

 

Árak:

30 perc 2 990 Ft
50 perc 4 990 Ft
80 perc 7 990 Ft

 

Sportmasszázs

A sportmasszázs a svédmasszázs fogásrendszerére épül, annak egy sokkal intenzívebb, erőteljesebb, a mély izmokra kiható változata, mely során erősebb gyúró, dörzsölő, ütőgető technikákat alkalmazunk, ezáltal javulnak az eredmények, nő a teljesítmény, megelőzhető az izmok, szalagok sérülése, nincs izomláz, húzódás, ólmos fáradtság, sérülések után gyorsabb a visszatérés.

A sportmasszázs rendszeres használatával megszűnnek a krónikus problémák, javul a fizikai állapot, a sportolók fizikailag és lelkileg stabilabbá válnak, nő az erőnlétük, nincs az izmaikban, ízületeikben túlterhelés, gyorsabban fejlődnek.

Sportmasszázs javallatai:

– sportolás, edzés előtt, bemelegítés céljából a sérülésveszély csökkentésére, az izomerő és teljesítmény fokozására

– sportolás, verseny után levezetésre, megterhelt izomzat lazítására, izomláz megelőzésére

– két edzés között az izmok, ízületek regenerálására

– nem sportolók, idősebbek ízületei, izomtónusuk helyreállítására, a hétköznapi sérülések elkerülése érdekében.

A sportmasszázs hatását az ízületek és kötőszövet infraszaunában történő méregtelenítésével fokozzuk.

 

Sportmasszázs ellenjavallatai:

– ízületi és egyéb gyulladások esetén

– lázas, fertőző betegség esetén

– fertőző bőrbetegség esetén

– daganatos betegség esetén

– menstruáció első napjaiban

– terhesség alatt (részben engedélyezett)

– trombózis esetén

– vérzékenység, véralvadási probléma esetén

– visszér gyulladás esetén

 

Árak:

50 perc 7 500 Ft
80 perc 12 000 Ft
Cellulitmasszázs hátmasszázzsal egyebekötve

Fogyasztó zsírtörő masszázs, vákumos köpölyözéssel, dr.kelen zsírégető krémmel, cellulit kezelés és fóliás tekercseléssel.

Cellulitmasszàzs, narancsbőr??

Nyirokrendszerünk állapota meghatározza az immunrendszerünk erősségét, szervezetünk ellenálló- és teherbíró képességét. Feladata a méregtelenítés és a test regenerálása.
A masszázs a nyirokkeringés irányában történik, lágy mozdulatokkal aktiválja a nyirokcsomók működését illetve a vér és nyirokkeringést is.

Felszabadítja a méreganyagokat és segíti kiürülésüket.
Serkenti a nyirokelfolyást a kötőszövetekben
mobilizálódnak a zsírdepók, csökkenti a narancsbőrt.
A lerakódások a megfelelő elvezetés által lassan felszívódnak, eltűnnek.
Javul a szervek, ízületek, izmok vérellátása
megszünteti a szöveteken a fehérjepangást, a mobilizálható ödémákat.
A cellulit egyik leghatékonyabb gyógymódja
aktiválja az immunrendszert és a sejtanyagcsere folyamatokat
felgyorsítja a gyógyulási folyamatokat
prevenciós /megelőző hatása kiemelkedő!!!

Árak:

80 perc 16 990 Ft
Lávaköves masszázs

A masszázs során a közel 40- 45 fokosra melegített, a természet által tökéletesen lecsiszolt fekete kövekkel masszírozzuk végig a teljes testet, így érve el a maximális testi és lelki ellazulást. A mély-meleg terápiának is nevezett kezelés alatt a kövek rezgése és energiája jótékony hatást fejt ki az emberi testre, szervekre és a lélekre is. A kövek melegsége egészen a mélyen fekvő szövetekig hatol és feloldja az izmokban lévő feszültséget.

A kezelés alatt nem csupán a testre helyezett lávakövek hatnak. Egyes testrészeken a köveket egy másik kővel „megkopogtatva” vibrációt kelthetünk, ami szintén az izomzat ellazulásához vezet. Ez a masszázstechnika alkalmas az izomcsomók feloldására is. Az izomfeszültség oldását a masszázshoz használt aromaterápiás illóolajok segítik. Az olajban lévő hatóanyagok a meleg hatására könnyebben jutnak el a bőr mélyebb rétegeibe.

A meleg lávakövek mellett 15-20 fokosra lehűtött szintén sima tapintású márványköveket használunk. A különböző hőmérsékletű kövek összhatása elősegíti a méregtelenítést és nyugtatóan hat a vegetatív idegrendszerre. A lávaköves masszázs azonnali jó közérzetet nyújt, és gondoskodik a vendég mély ellazulásáról, teljes relaxációjáról.

Árak:

50 perc 10 990 Ft
Stresszoldó masszázs

Ehhez a kezeléshez a svédmasszázs fogásait alkalmazzuk. A stresszoldó masszázst elsősorban ülőmunkát végzőknek ajánljuk, akik emiatt hát és derékfájásra panaszkodnak. A masszázs alatt a test hátoldalát masszírozzuk át tetőtől talpig. A lábak frissítő masszázsával kezdjük és a háton hosszasan elidőzve oldjuk az izmokban keletkezett “izomcsomókat” és letapadásokat.

Árak:

50 perc 4 990 Ft
Relax masszázs

A minden napi stressz, rohanás után mindenkinek jár egy kis kikapcsolódás, hogy újult erővel tudja venni a hétköznapi akadályokat.

A relax masszázs pihenteti a testet és a lelket is, hiszen a fény- és aromaterápiával segítjük a maximális ellazulást, a masszázs pedig nem csak az izmokat, bőrt és a vérkeringést frissíti fel, hanem csodálatos hatást fejt ki az idegrendszerre is.

Finom simító, dörzsölő és apró körkörös gyúró mozdulatokból álló masszázs, amely segít leküzdeni a felgyülemlett feszültséget, stresszt.

Árak:

50 perc 7 590 Ft
Talpreflexológiai masszázs

Ezzel a masszázzsal megállapítható és gyógyítható számos betegség, gyulladás és fájdalom. A talp reflexpontjain történő masszírozás egyúttal felfrissíti a fáradt lábakat is.

Árak:

30 perc 4 500 Ft

 

Nyirokkeringést támogató masszázs krémmel végzett masszázs

Nyirokrendszerünk állapota meghatározza az immunrendszerünk erősségét, szervezetünk ellenálló- és teherbíró képességét. Feladata a méregtelenítés és a test regenerálása. A masszázs a nyirokkeringés irányában történik, lágy mozdulatokkal aktiválja a nyirokcsomók működését illetve a vér és nyirokkeringést is.

  • felszabadítja a méreganyagokat és segíti kiürülésüket
  • serkenti a nyirokelfolyást a kötőszövetekben
  • mobilizálódnak a zsírdepók, csökkenti a narancsbőrt
  • a lerakódások a megfelelő elvezetés által lassan felszívódnak, eltűnnek
  • javul a szervek, ízületek, izmok vérellátása
  • megszünteti a szöveteken a fehérjepangást, a mobilizálható ödémákat
  •  a cellulit egyik leghatékonyabb gyógymódja
  •  aktiválja az immunrendszert és a sejtanyagcsere folyamatokat
  • felgyorsítja a gyógyulási folyamatokat
  • prevenciós (megelőző) hatása kiemelkedő

Árak:

50 perc 8 990 Ft
80 perc 12 990 Ft
Páros masszázs

Szerelmi kikapcsolódás a hétköznapok sűrűjében: 50, 80 perces páros masszázs

Telnek a hétköznapok, és alig találkoztok pároddal? A napi kommunikációtok beszűkült a „mit vegyek?”-re meg a mindennapi gondokra, netalántán a gyerek dolgaira? Mire ágyba kerültök, hulla fáradtak vagytok? Ne menjen el így a közös életetek!

50 és 80 perces páros masszázs során egyszerre, együtt, egymásmellett egy szobában relaxálhattok a kedveseddel! 😃
Szervezzetek meg egy különlegesen izgalmas randit a hétköznapjaitokba, és gyertek páros masszázsra!☺️
A masszázsaitokat két masszőr fogja végezni. Megfáradt testeteket kényeztetni fogja oly módon, hogy lelketeket is símogatja majd, melytől maximálisan kikapcsolódtok és felfrissültök az együtt töltött közös páros masszázs alatt.😍
❤💛💜💚💛❤

Hangulatjavító, frissítő illatkoktélokat állítottunk össze, hogy garantáltan felfrissülve vagy ellazulva távozzatok tőlünk. A 50, 80 perces páros masszázs kezelések alatt a svédmasszázs fogásait (simítás, dörzsölés, gyúrás) alkalmazva feltöltjük a teljes testet. Ezt az élményt a páros kezelőnkben szakképzett kollégáinktól kapjátok meg. Az aromaterápia varázslatos hatásai fokozzák a masszázs jótékony hatását. Így ezzel egészítjük ki a kezelést!

A masszázs jótékonyan hat a vérkeringésetekre, az immunrendszeretekre, csökkenti a stressz-szintetek, megszünteti az esetleges fejfájást. Segít, hogy nyugodtabban tudjatok aludni, és mivel együtt lazultok el. A kellemes relax zene pedig áthangolja a rezgéseteket. Nagymértékben hozzátesz a kapcsolatotok jó hangulatàhoz. Pozitívan hat a malomkerék hétköznapokra, feldobja a monoton heteket.

PÁROS MASSZÁZS, MERT PÁROSAN SZÉP AZ ÉLET!!

Árak:

50 perc 19 490 Ft
80 perc 15 000 Ft
Arc- nyak- dekoltàzs masszàzs

Árak:

30 perc 5 500 Ft

 

Váll, nyak és hát masszázs

Fáj a háta? Úgy érzi, hogy a derekával nincs minden rendben?

Mert bizony ezek bármelyike hosszabb-rövidebb távon kisebb-nagyobb hátfájáshoz vezethet.

Testünk bizonyos izmai rövidülésre, mások pedig nyúlásra hajlamosak. Ha nem használja őket megfelelően, vagyis nem mozog eleget – és ez alatt nem a napi busz utáni futást, vagy a heti ételmennyiség egyszerre való hazacipelését értjük -, illetve nem figyel a tartására, akkor ez a fájdalmas folyamat óhatatlanul és eleinte észrevehetetlenül elkezdődik.

Árak:

30 perc 5 500 Ft

Időpontfoglalás

Fontos, hogy legalább 1 héttel előre kell időpontot foglalni emailben vagy sms-ben, mert a telefonhoz nincs mindig térerő a fitness clubban!

Kérlek, hogy töltds ki a lenti űrlapot, az “Üzenet” mezőbe kérlek írd be, hogy mikor szeretnél jönni!

Időpontfoglalás

11 + 14 =

}

Nyitvatartási idő

 

Hétfő:           12:00 – 21:00

Kedd:            12:00 – 21:00

Szerda:        12:00 – 21:00

Csütörtök:  12:00 – 21:00

Péntek:        12:00 – 21:00

Szombat:    ZÁRVA         

Vasárnap:  ZÁRVA