Alkalmazott masszázs fajtáim

Kérlek válaszd ki a széles masszázsfajtáim közül a Te igényednek megfelelőt!

Svéd masszázs

Öt fő fogást tartalmaz: simítás, dörzsölés, gyúrás, ütögetés, rezegtetés. A simítás-dörzsölés kedvezően hat a bőr vérellátására és egyúttal előkészíti a mélyebb szöveteket érintő gyúrást és ütögetést, a rezegtetés pedig lazít. Egyénre szabott a fogások erőssége és az aromaanyagok kiválasztása is. Frissítő, kondicionáló, nyugtató, keringés-és közérzet javító hatású.

 

Árak:

30 perc 5 000 Ft
50 perc 7 000 Ft
80 perc 9 000 Ft

 

Sportmasszázs

A sportmasszázs a svédmasszázs fogásrendszerére épül, annak egy sokkal intenzívebb, erőteljesebb, a mély izmokra kiható változata, mely során erősebb gyúró, dörzsölő, ütőgető technikákat alkalmazunk, ezáltal javulnak az eredmények, nő a teljesítmény, megelőzhető az izmok, szalagok sérülése, nincs izomláz, húzódás, ólmos fáradtság, sérülések után gyorsabb a visszatérés.

A sportmasszázs rendszeres használatával megszűnnek a krónikus problémák, javul a fizikai állapot, a sportolók fizikailag és lelkileg stabilabbá válnak, nő az erőnlétük, nincs az izmaikban, ízületeikben túlterhelés, gyorsabban fejlődnek.

Sportmasszázs javallatai:

– sportolás, edzés előtt, bemelegítés céljából a sérülésveszély csökkentésére, az izomerő és teljesítmény fokozására

– sportolás, verseny után levezetésre, megterhelt izomzat lazítására, izomláz megelőzésére

– két edzés között az izmok, ízületek regenerálására

– nem sportolók, idősebbek ízületei, izomtónusuk helyreállítására, a hétköznapi sérülések elkerülése érdekében.

A sportmasszázs hatását az ízületek és kötőszövet infraszaunában történő méregtelenítésével fokozzuk.

 

Sportmasszázs ellenjavallatai:

– ízületi és egyéb gyulladások esetén

– lázas, fertőző betegség esetén

– fertőző bőrbetegség esetén

– daganatos betegség esetén

– menstruáció első napjaiban

– terhesség alatt (részben engedélyezett)

– trombózis esetén

– vérzékenység, véralvadási probléma esetén

– visszér gyulladás esetén

 

Árak:

50 perc 7 500 Ft
80 perc 12 000 Ft
Cellulitmasszázs hátmasszázzsal egyebekötve

Cellulitmasszàzs, narancsbőr??

Nyirokrendszerünk állapota meghatározza az immunrendszerünk erősségét, szervezetünk ellenálló- és teherbíró képességét. Feladata a méregtelenítés és a test regenerálása.
A masszázs a nyirokkeringés irányában történik, lágy mozdulatokkal aktiválja a nyirokcsomók működését illetve a vér és nyirokkeringést is.

Felszabadítja a méreganyagokat és segíti kiürülésüket.
Serkenti a nyirokelfolyást a kötőszövetekben
mobilizálódnak a zsírdepók, csökkenti a narancsbőrt.
A lerakódások a megfelelő elvezetés által lassan felszívódnak, eltűnnek.
Javul a szervek, ízületek, izmok vérellátása
megszünteti a szöveteken a fehérjepangást, a mobilizálható ödémákat.
A cellulit egyik leghatékonyabb gyógymódja
aktiválja az immunrendszert és a sejtanyagcsere folyamatokat
felgyorsítja a gyógyulási folyamatokat
prevenciós /megelőző hatása kiemelkedő!!!

Árak:

80 perc 11 000 Ft
Lávaköves masszázs

A masszázs során a közel 40- 45 fokosra melegített, a természet által tökéletesen lecsiszolt fekete kövekkel masszírozzuk végig a teljes testet, így érve el a maximális testi és lelki ellazulást. A mély-meleg terápiának is nevezett kezelés alatt a kövek rezgése és energiája jótékony hatást fejt ki az emberi testre, szervekre és a lélekre is. A kövek melegsége egészen a mélyen fekvő szövetekig hatol és feloldja az izmokban lévő feszültséget.

A kezelés alatt nem csupán a testre helyezett lávakövek hatnak. Egyes testrészeken a köveket egy másik kővel „megkopogtatva” vibrációt kelthetünk, ami szintén az izomzat ellazulásához vezet. Ez a masszázstechnika alkalmas az izomcsomók feloldására is. Az izomfeszültség oldását a masszázshoz használt aromaterápiás illóolajok segítik. Az olajban lévő hatóanyagok a meleg hatására könnyebben jutnak el a bőr mélyebb rétegeibe.

A meleg lávakövek mellett 15-20 fokosra lehűtött szintén sima tapintású márványköveket használunk. A különböző hőmérsékletű kövek összhatása elősegíti a méregtelenítést és nyugtatóan hat a vegetatív idegrendszerre. A lávaköves masszázs azonnali jó közérzetet nyújt, és gondoskodik a vendég mély ellazulásáról, teljes relaxációjáról.

Árak:

 

50 perc 8 000 Ft
80 perc 11 000 Ft
Stresszoldó masszázs

Ehhez a kezeléshez a svédmasszázs fogásait alkalmazzuk. A stresszoldó masszázst elsősorban ülőmunkát végzőknek ajánljuk, akik emiatt hát és derékfájásra panaszkodnak. A masszázs alatt a test hátoldalát masszírozzuk át tetőtől talpig. A lábak frissítő masszázsával kezdjük és a háton hosszasan elidőzve oldjuk az izmokban keletkezett “izomcsomókat” és letapadásokat.

Árak:

50 perc 7 000 Ft
Relax masszázs

A minden napi stressz, rohanás után mindenkinek jár egy kis kikapcsolódás, hogy újult erővel tudja venni a hétköznapi akadályokat.

A relax masszázs pihenteti a testet és a lelket is, hiszen a fény- és aromaterápiával segítjük a maximális ellazulást, a masszázs pedig nem csak az izmokat, bőrt és a vérkeringést frissíti fel, hanem csodálatos hatást fejt ki az idegrendszerre is.

Finom simító, dörzsölő és apró körkörös gyúró mozdulatokból álló masszázs, amely segít leküzdeni a felgyülemlett feszültséget, stresszt.

Árak:

50 perc 7 000 Ft
80 perc 9 000 Ft
Talpreflexológiai masszázs

Ezzel a masszázzsal megállapítható és gyógyítható számos betegség, gyulladás és fájdalom. A talp reflexpontjain történő masszírozás egyúttal felfrissíti a fáradt lábakat is.

Árak:

30 perc 4 500 Ft

 

Nyirokkeringés támogatása

Nyirokrendszerünk állapota meghatározza az immunrendszerünk erősségét, szervezetünk ellenálló- és teherbíró képességét. Feladata a méregtelenítés és a test regenerálása. A masszázs a nyirokkeringés irányában történik, lágy mozdulatokkal aktiválja a nyirokcsomók működését illetve a vér és nyirokkeringést is.

  • felszabadítja a méreganyagokat és segíti kiürülésüket
  • serkenti a nyirokelfolyást a kötőszövetekben
  • mobilizálódnak a zsírdepók, csökkenti a narancsbőrt
  • a lerakódások a megfelelő elvezetés által lassan felszívódnak, eltűnnek
  • javul a szervek, ízületek, izmok vérellátása
  • megszünteti a szöveteken a fehérjepangást, a mobilizálható ödémákat
  •  a cellulit egyik leghatékonyabb gyógymódja
  •  aktiválja az immunrendszert és a sejtanyagcsere folyamatokat
  • felgyorsítja a gyógyulási folyamatokat
  • prevenciós (megelőző) hatása kiemelkedő

Árak:

50 perc 7 000 Ft
80 perc 11 000 Ft
Páros masszázs

Szerelmi kikapcsolódás a hétköznapok sűrűjében: 60, 90 perces páros masszázs

Telnek a hétköznapok, és alig találkoztok pároddal? A napi kommunikációtok beszűkült a „mit vegyek?”-re meg a mindennapi gondokra, netalántán a gyerek dolgaira? Mire ágyba kerültök, hulla fáradtak vagytok? Ne menjen el így a közös életetek!

60 és 90 perces páros masszázs során egyszerre, együtt, egymásmellett egy szobában relaxálhattok a kedveseddel! 😃
Szervezzetek meg egy különlegesen izgalmas randit a hétköznapjaitokba, és gyertek páros masszázsra!☺️
A masszázsaitokat két masszőr fogja végezni. Megfáradt testeteket kényeztetni fogja oly módon, hogy lelketeket is símogatja majd, melytől maximálisan kikapcsolódtok és felfrissültök az együtt töltött közös páros masszázs alatt.😍
❤💛💜💚💛❤

Hangulatjavító, frissítő illatkoktélokat állítottunk össze, hogy garantáltan felfrissülve vagy ellazulva távozzatok tőlünk. A 60, 90 perces páros masszázs kezelések alatt a svédmasszázs fogásait (simítás, dörzsölés, gyúrás) alkalmazva feltöltjük a teljes testet. Ezt az élményt a páros kezelőnkben szakképzett kollégáinktól kapjátok meg. Az aromaterápia varázslatos hatásai fokozzák a masszázs jótékony hatását. Így ezzel egészítjük ki a kezelést!

A masszázs jótékonyan hat a vérkeringésetekre, az immunrendszeretekre, csökkenti a stressz-szintetek, megszünteti az esetleges fejfájást. Segít, hogy nyugodtabban tudjatok aludni, és mivel együtt lazultok el. A kellemes relax zene pedig áthangolja a rezgéseteket. Nagymértékben hozzátesz a kapcsolatotok jó hangulatàhoz. Pozitívan hat a malomkerék hétköznapokra, feldobja a monoton heteket.

PÁROS MASSZÁZS, MERT PÁROSAN SZÉP AZ ÉLET!!

Árak:

50 perc 12 000 Ft
80 perc 15 000 Ft
Arc- nyak- dekoltàzs masszàzs

Árak:

30 perc 5 500 Ft

 

Váll, nyak és hát masszázs

Fáj a háta? Úgy érzi, hogy a derekával nincs minden rendben?

Mert bizony ezek bármelyike hosszabb-rövidebb távon kisebb-nagyobb hátfájáshoz vezethet.

Testünk bizonyos izmai rövidülésre, mások pedig nyúlásra hajlamosak. Ha nem használja őket megfelelően, vagyis nem mozog eleget – és ez alatt nem a napi busz utáni futást, vagy a heti ételmennyiség egyszerre való hazacipelését értjük -, illetve nem figyel a tartására, akkor ez a fájdalmas folyamat óhatatlanul és eleinte észrevehetetlenül elkezdődik.

Árak:

30 perc 5 500 Ft

Időpontfoglalás

Fontos, hogy legalább 1 héttel előre kell időpontot foglalni emailben vagy sms-ben, mert a telefonhoz nincs mindig térerő a fitness clubban!

Kérlek, hogy töltds a lenti űrlapot, az “Üzenet” mezőbe kérlek írd be, hogy mikor szeretnél jönni és hová!

Időpontfoglalás

7 + 1 =

}

Nyitvatartási idő

 

Golden Life Fitness Club

Hétfő:           12:00 – 21:00

Szerda:        12:00 – 21:00

Csütörtök:  12:00 – 21:00

 

FIT CLUB ZUGLÓ

Kedd:            12:00 – 21:00

Péntek:        12:00 – 21:00

Szombat:    ZÁRVA         

Vasárnap:  ZÁRVA